Kombiner køleskab og fryser i ét produkt med et køle-/fryseskab
Har du ikke plads i dit hjem til både at have et køleskab og en fryser, er en kombinationsløsning med køleskab og fryser i ét skab, perfekt til dig. De findes i både fritstående og integrerede versioner, som du beklæder med en front som resten af køkkenet. Har du god plads, er amerikanerkøleskabet også en mulighed. Her er køle- og frysedelen i fuld størrelse ved siden af hinanden i et samlet skab. Hos SA-Service har vi et stort udvalg af køle-/fryseskabe med forskellig størrelse, muligheder for indretning og kapacitet i både køle- og frysedelen.
Vi er altid klar til at hjælpe dig
Er du i tvivl om, hvilket køle-/fryseskab du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan få gode råd i vores køleskabsguide, og du kan altid kontakte os, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at vejlede dig.
Levering og installering
Vi leverer naturligvis gerne dit nye køle-/fryseskab hjem til dig, og har du et gammelt køle-/fryseskab, tager vi det også med glæde med til genbrug (kun Bornholm). Ønsker du hjælp til at installere dit nye køle-/fryseskab, tilbyder vi også dette (kun Bornholm).