Gratis besøgstæller

Levering & montering

Har du brug for hjælp til at få dine nye produkter med hjem?

Når du køber tunge varer såsom en vaskemaskine, et køleskab eller en opvaskemaskine, hjælper vi naturligvis gerne med at levere varen hjem til dig. Har du en udtjent vare, tager vi den også gerne med til genbrug (kun på Bornholm).

Såfremt du ønsker det, kan vi montere dine nye hvidevarer for dig (kun på Bornholm).

Du kan altid være sikker på, at det er en professionel, der udfører arbejdet, når du bestiller services hos os.

Du kan bestille services i webshoppens kasse eller efter aftale med os. Efter afgivet ordre kontakter vi dig inden for 24 timer, for at aftale tidspunkt for levering og evt. montering – dette gælder dog kun på hverdage.

Indledning

Leveringstiden er 1-3 hverdage for lagervarer, og 3-5 hverdage for varer, der skal bestilles hjem (med forbehold for varer der er i restordrer fra leverandøren). Når man bestiller over internettet, modtager både køber og sælger direkte en ordrebekræftelse på mail. Køber bliver også kontaktet telefonisk af sælger ang. opsætning/afhentning. Ved levering til ikke-brofaste øer, dog ikke Bornholm, kan der blive pålagt et ekstra gebyr på fragt. Skulle der være spørgsmål, eller har du et kommentar til os angående leveringen, så kan du kontakte os på kontoret tlf.: 28 84 65 22 eller skriv til [email protected]. Bemærk: Bestiller man en vare, så vil der altid komme et tomt kommentarfelt op til dine evt. bemærkninger ang. ordren.

 

Priser

Her finder du en oversigt over priserne på de mest almindelige leverings- og tillægsydelser, vi tilbyder.
De samlede omkostninger beregnes ved webshoppens kasse.

 • Gratis kantstenslevering (hele landet): 0.-Kr.
 • + Standart levering & montering (kun Bornholm): 699.- Kr.
 • + Standart levering & montering af opvaskemaskiner (kun Bornholm): 799.- Kr.
 • + Udvidet levering & montering (kun Bornholm): 1199.- Kr.
 • + Montering af emhætter (kun Bornholm): tilbud gives efter aftale, separat regning
 • + Montering af gaskomfur (kun Bornholm): tilbud gives efter aftale, separat regning
 • + Montering af køkkenlåge køle-/fryseskabe & fryseskabe (kun Bornholm): tilbud gives efter aftale, separat regning (kun Bornholm)
 • + Montering af køkkenlåge opvaskemaskine (kun Bornholm): 250.- Kr.
 • + Dørvending: 195 Kr.
 • + Bortskaffelse af gamle hvidevare (pr. stk., kun Bornholm): 125.- Kr.
 • Forsendelse med posten – mindre varer: 49 kr.
 • Forsendelse med posten – større varer: 99 kr.

* Ved indbæring af amerikanerskabe kræves der typisk to personer. Derfor er priserne højere end ved almindelige hvidevarer.

Godt at vide om leverings- og tillægsydelser

Gratis kantstenslevering (hele landet)

Ved levering til kantsten leveres produktet til nærmeste hoveddør i gadeplan, som kan tilgås med en sækkevogn. Bor du i etageejendom betyder det, at varen stilles på gaden udenfor.

Standart levering & montering (kun Bornholm)

Såfremt du ønsker, at vi skal montere dine nye hvidevarer, bedes du kontrollere, at din bestående el- og VVS-installation er lovligt udført. Vi monterer til den eksisterende installation uden udskiftning af slanger, ledninger og stik og benytter de installationsdele, der medfølger produktet. Vores montør forsøger at løse alle problemer på stedet. Vurderer montøren, at det ikke kan udføres, vil dette blive oplyst ved ankomsten. Eventuelt ekstra arbejde aftales med montøren.

Du skal sørge for uhindret adgang til installationsstedet.

Du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt efter ordreafgivelse for at aftale et tidspunkt for monteringen. Det vil være i tidsrummet mandag-fredag mellem 10.00-17.00.

Genkørsel

Såfremt der ikke er nogen på adressen, der kan modtage varen, og der ikke er indgået aftale om at varen må stilles, tager chaufføren varen med retur. Ønsker du en ny aftale for levering, kan du kontakte forhandleren, som behandler din ordre. Bemærk, at du i så fald skal betale for en genkørsel. Prisen på genkørsel er 399 kr.

Bortskaffelse af brugte hvidevarer

Du kan indgå aftale om, at chaufføren skal bortskaffe dine udtjente hvidevarer. Chaufføren tager produktet med retur og sørger for den miljørigtige bortskaffelse. Du skal selv afmontere produktet. Har du bestilt ydelsen i forbindelse med levering til kantsten, skal du selv sørge for at bære det ud til første tilgængelige hoveddør i gadeplan. Er ydelsen derimod bestilt med montering, tager chaufføren produktet med ned. Vi beder dig venligst sikre “transportvejen” gennem dit hjem.

 

Ønsker du montering, gør vi opmærksom på følgende

Såfremt monteringen ikke kan gennemføres pga. manglende, ulovlige, defekte, ikke tilgængelige installationer eller forkerte indbygningsmål til produktet, vil du blive faktureret for en forgæves montering, pris: 399 kr.

Følgende er generelt ikke omfattet af montering:

 • Vi tilbyder ikke montering af emhætter (kun Bornholm) til fast pris, men på seperat regning. Hvis der ønskes montering af en emhætte, bedes du skrive dette i kommentarfeltet. Vi kontakter dig og aftale nærmere.
 • Boring af huller: Generelt kan montøren ikke bore huller i inventaret. Ved montering og tilslutning af indbygningsovne og kogeplader er selve udskæringen ikke omfattet af monteringen. Fugning og limning af kogeplader er heller ikke omfattet af monteringen.
 • Ved montering af integrerbare produkter er tilpasning og montering af låger ikke inkluderet.
 • Montering af gaskomfurer og gaskogeplader (kun Bornholm). Det er et lovkrav, at installation/tilslutning af gaskomfurer og gaskogeplader skal udføres af en autoriseret gas-og vandmester. SA-Service arbejder sammen med Gas med stil, Hasle, Bornholm, tlf.: 2629 2222 / E-mail: [email protected]. Lav´ gerne en aftale med firmaet og forhør dig om prisen.
 • Ved installering af opvaske-, vaskemaskiner og tørretumblere skal du være opmærksom på nedenstående forbehold:
 • Montering foretages som udgangspunkt kun i gulvniveau. Ved søjlemontering skal der påregnes et tillæg som aftales og afregnes direkte med den pågældende montør.
 • Er varen med aquastop, skal vandhanen være hævet minimum 30 cm over gulv eller skabsbund.
 • Der skal være en fungerende vandhane med kontraventil og udvendig gevindstørrelse på ½” eller ¾” (19 eller 24mm).
 • Der skal være fast afløbsrør til vask med en diameter på 30 mm eller mere.
 • Afløbstilslutning skal foretages minimum 60 cm og max 90 cm over gulvet.
 • Ved opvaskemaskine med aquastop skal der være et hul på 10 cm i diameter nederst på den side af skabet, der vender ind mod det rum, opvaskemaskinen skal stå.
 • Forlængelse af slanger udover de 1½ meter er ikke en del af monteringen og vil betyde en ekstra omkostning, der aftales individuelt med montøren.
 • Det kan være nødvendigt i forbindelse med monteringen at udskifte stik til 3- eller 5-benet stik. Dette er omfattet af monteringen.

Derfor er vi lidt bedre

2+2 års garanti

Vi har udvidet garanti på udvalgte produkter
– så du er sikret i 4 år.

Stort sortiment

Vi har et af Danmarks største sortimenter med alle de kendte varemærker.

Vi dækker hele DK

Vi leverer gratis til kantstenen i hele landet.

Vi har alle de kendte kvalitetsbrands

SE ALLE BRANDS
1