Gratis besøgstæller

Faglig stolthed –
Dine behov i fokus

Køleskabe skal holde tingene kølige, og vaskemaskiner skal rense vasketøjet. Men hårde hvidevarer bliver teknisk set mere og mere komplekse. Der kræves god service fra en forhandler ved et nykøb. Men hvem kan tilbyde det? Vi kan.

Smartphonen bliver ofte udskiftet hvert andet år, men køleskabet, vaskemaskinen eller komfuret bliver som regel meget længere i ens husstand. Derfor er det vigtig, at få den rigtige rådgivning helt fra starten.

Spørgsmål er der ofte mange af:

Hvilken energieffektivitetsklasse er den bedste? Har køleskabet brug for dynamisk konvektionskøling? Hvad er den ekstra hygiejnefunktion i opvaskemaskinen og i hvilken ovn er stegen særlig sprød? 

Men også:

Kan det betale sig at få vores gamle tørretumbler repareret?

Det kan en af vores montører ofte allerede fortælle dig ved et besøg hjemme hos dig. Eller vi tager en hvidevare med på vores værksted for at kigge nærmere på det, og evt. reparere samme.

Vi synes selv, at vi yder øens bedste service og at vores priser, om det nu er nye, brugte eller varer til udlejning, er yderst konkurrencedygtige. Derfor er vi også med på Pricerunner, et portal, hvor priserne af 1000 vis af varer og af mange forskellige forhandlere er listet lige ved siden af hinanden.

Ikke at forglemme vores enestående 2+2 garanti på udvalgte varer, som giver ekstra sikkerhed.

 

Derfor er vi lidt bedre

2+2 års garanti

Vi har udvidet garanti på udvalgte produkter
– så du er sikret i 4 år.

Stort sortiment

Vi har et af Danmarks største sortimenter med alle de kendte varemærker.

Vi dækker hele DK

Vi leverer gratis til kantstenen i hele landet.

Vi har alle de kendte kvalitetsbrands

SE ALLE BRANDS
1