Vaskemaskiner
En vaskemaskine gør hverdagen lettere og er uundværlig i de fleste hjem. Hos SA-Service har vi et stort udvalg af vaskemaskiner fra bl.a. AEG, Miele og Bosch, alle med forskellige funktioner, kapacitet og betjeningsmuligheder, så du kan finde netop den vaskemaskine, der passer bedst til dine behov. Når du er på udkig efter en ny vaskemaskine, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om, hvad du ønsker, at den skal kunne, og hvor den skal placeres. Har du fx brug for en vaskemaskine, der kan rumme meget vasketøj? Anvender du tørretumbler, eller hænger du dit tøj til tørre efter endt vask? Eller skal vaskemaskinen placeres et sted, hvor det er afgørende, om den er top- eller frontbetjent?
Det kan være en jungle at finde ny vaskemaskine, og hos SA-Service holder vi alle de store brands såsom Miele, AEG og Bosch vaskemaskiner. Er du i tvivl om, hvilken vaskemaskine du skal vælge, er vi altid klar til at vejlede dig. Du kan få gode råd i vores vaskemaskineguide, og du kan altid kontakte os, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig.
Vi leverer naturligvis gerne din nye vaskemaskine hjem til dig, og har du en gammel vaskemaskine, tager vi den også med glæde med til genbrug (kun Bornholm). Ønsker du hjælp til at installere din nye vaskemaskine, tilbyder vi også dette (kun Bornholm).