Ovne – se det brede udvalg
Er du på udkig efter en ny ovn, er du kommet til det rette sted. Hos SA-Service har vi et bredt udvalg af både indbygningsovne og kombiovn. Vi har ovne i flotte design, så uanset om du søger en pyrolyseovn eller dampovn, så har vi udvalget for dig. Vi har ovne i tidsløst design, som samtidig har den nyeste teknologi. Når du skal investere i en ny ovn, bør du gøre dig nogle overvejelser om kapacitet og størrelse på dit nye produkt. Din udnyttelse af ovnen kan påvirke dens energieffektivitet, hvilket kan betyde en dyrere elregning for dig og en større belastning af miljøet.
Få professionel vejledning hos os
Det kan være en jungle at finde ny ovn. Er du i tvivl om, hvilken ovn du skal vælge, er vi altid klar til at vejlede dig. Du kan få gode råd i vores ovnguide, og du kan altid kontakte os, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig.
Levering og installering
Vi leverer naturligvis gerne din nye ovn hjem til dig, og har du en gammel ovn, tager vi den også med glæde med til genbrug (kun Bornholm). Ønsker du hjælp til at installere din nye ovn, tilbyder vi også dette (kun Bornholm).